1. Többcélú csontozó kés: Ez a kézzel készített csontozó kés többcélú konyhai késnek minősül. Ez a csontkés szinte megfelel a szakács késsel szemben támasztott követelményeinek. A rendkívül erős és tartós pengével disznók, csirkék, kacsák, halak, zöldségek stb. 2. Professzionális csontkés húsvágáshoz: Ez a professzionális csontkés kiváló minőségű, magas széntartalmú rozsdamentes acélból készült. A nagy szilárdságú pengék hihetetlen éltartást, rozsda- és korrózióvédelmet biztosítanak az erős pengék számára. 3. A kicsontozó kés segít tökéletes vágást készíteni. Minden használat után karbantartsa megfelelően, tartsa tisztán és szárazon a kicsontozó kést, és használja sokáig. 4. Ergonomikus fogantyú: a csontozó késünk ergonomikus-kényelmes kialakítású fogantyú, nemcsak tartós, csúszásmentes, hanem könnyen tisztítható, kényelmes és gyönyörű.